Hotel Continental

 • Online Booking

  Reserver et bord

  Theatercaféens
  Online bordreservasjon Neste
 • Forespørsel

  Send en forespørsel

 • Facebook

Concierge - til tjeneste

Som Norges eneste medlem av The Leading Hotels of the World, er vi svært opptatt av at våre gjester til enhver tid får innfridd alle sine ønsker og behov. Vår concierge-tjeneste er alltid oppdatert på hva som skjer i Oslo og gir gjerne anbefalinger om gode restauranter, viktige severdigheter og spennende opplevelser. Ønsker du hjelp med praktiske detaljer som å bestille blomster, reservere bord, booke transport eller billetter, vil vår concierge  gjøre sitt ytterste for å yte den beste service.

Profesjonell service

Våre concierger er medlemmer i den internasjonale Conciergeforeningen Les Clefs dÓr.  Foreningen ble stiftet i 1929 og har 3000 medlemmer i over 50 land.

Forut for et medlemskap ligger mange års hardt og målbevisst arbeid, og foreningen har bare 13 medlemmer i Norge. Yrkesstoltheten er et kvalitetsstempel for Hotel Continental og en garanti for at våre gjesters opphold blir en femstjerners opplevelse.

Transport

Hotel Continental bistår gjerne gjestene med å planlegge og bestille transport til og fra hotellet. Vi ordner personlig transport, for den som ønsker det. 

Vår samarbeidspartner Oslo Limousinservice kan tilby et skreddersydd  alternativ for en ekstra komfortabel reise. Erfarne, diskrete og språkkyndige sjåfører henter deg og kjører deg direkte til hotellet eller flyplassen. Kontakt Hotel Continental for bestilling eller ytterligere informasjon.

Flytoget

Flytoget går seks ganger i timen og tre av disse avgangene bringer deg til Nationaltheatret stasjon på 27 minutter.

Dette er Hotel Continentals nærmeste holdeplass. Herfra er det kun 100 meters gange til hotellet. Billettprisen er 180 NOK* fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Nationaltheatret. For mer informasjon om flytoget, avgangstider og priser se Flytoget.


 

Parkering under oppholdet

Vi tilbyr gode parkeringsmuligheter i vår garasje dersom du ankommer hotellet med egen bil.  Under oppholdet klargjør vi gjerne bilen for deg.

På Hotel Continental finnes en av Oslos beste bilpleie-tjenester, som tilbyr innvendig & utvendig vask og polish. Vi gjør oppmerksom på at både parkering og bilpleie må bestilles i forveien. Bestill i god tid, tilbudet er populært blant våre gjester.

DaiKai Wellness Retreat

Hotel Continental har et eksklusivt samarbeid med dette kjente og poulære vellvære-senteret.

Et besøk på DaiKai er som en reise til ukjente steder. Vakre ting å se på, lyden av rislende vann, dempet musikk og aromatiske dufter bidrar til helhetsopplevelsen. DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut.

DaiKai ligger sentralt til i Arbins gate 11, mindre enn 5 minutters gange fra Hotel Continental, og har åpent alle dager fra 10:00 til 22:00.

Vår concierge er mer enn gjerne behjelpelige med å booke ulike behandlinger for våre gjester. Vi kan også anbefale vår wellness-pakke.

For mer info om DaiKai se her.
 

Trening og velvære

For å dekke dine behov for trening og velvære under ditt opphold på Hotel Continental tilbyr vi moderne treningsfasiliteter i femte etasje.

Fasilitetene er til fri benyttelse for alle våre boende gjester. Her finnes et utvalg moderne treningsapparater.
Vi har også gode avtaler med SPA-fasiliteter i nærområdet.

Shopping

Shopping i Oslo Sentrum

Oslo har et mangfold av shoppingmuligheter. I nærheten av Hotel Continental finner du eksklusive magasin som Eger, Steen & Strøm, Glasmagasinet, House of Oslo og Paléet. I tillegg til de ulike magasinene har byen to pulserende handlegater; i gågaten Karl Johans gate ligger alle kjedebutikkene, og i den mer eksklusive handlegaten Bogstadveien finner du også designerbutikker side om side.

Aker Brygge

Fra Hotel Continental er det en kort spasertur til Aker Brygge, som er blitt en av Oslos mest populære severdigheter. Området er rikt på opplevelser i bilfrie arealer, med 65 forretninger og spisesteder.  Det tidligere verftområdet har høstet stor internasjonal oppmerksomhet og har blant annet vunnet den internasjonale Difa-prisen for beste byutviklingsprosjekt. Årlig registreres det mer enn 6 millioner besøk til Aker Brygge.

Grünerløkka

I bydelen Grünerløkka har det vokst frem et dynamisk og flerkulturelt område. Her finner du små gallerier og utstillinger, designerbutikker, bokhandlere og et mangfoldig og spennende mattilbud.

Vulkan blir kalt ”den lille byen i byen” og området skal være en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, restauranter og spennende leietakere. Det er mangfoldet og sammensetningen av aktører som gjør Vulkan spennende.


Sandvika storsenter

I Sandvika som ligger ca. 15 kilometer sør for Oslo, finner du Skandinavias største shoppingsenter målt etter antall butikker. Senteret er over én kilometer langt og tilbyr et mangfold av shoppingmuligheter i de over 180 butikkene som inkluderer alt fra eksklusive designbutikker til de kjente kjedebutikkene.
 

Øvrige tjenester

Business Office

På vårt Business Office har du tilgang til internett samt printer og telefon. Har du behov for å sende en fax eller ta kopier, kan du henvende deg til resepsjonen.

Andre tjenester

- Blomster – Vi bistår med bestilling av blomster til enhver anledning.
- Butikk – På hjørnet av Hotel Continental finnes det en Narvesen-kiosk med et godt utvalg varer og aviser.
- Butlerservice – Ønsker du egen butler for hele eller deler av oppholdet? Vi arrangerer ved forespørsel.
- Gaveinnkjøp – Vi bistår med innkjøp til dine kjære eller viktige forretningsforbindelser
- Personlig shopper – Kontakt vår concierge dersom du ønsker assistanse under handleturen
- Frisør – Vi gir gjerne anbefalinger. Du kan besøke salongen, eller frisøren kan bestilles

Ta kontakt med vår concierge for veiledning om severdigheter eller en sightseeingtur, eller besøk Visit Oslo og Visit Norway.

Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26.Postboks 1510 Vika,N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no