Hotel Continental

 • Online Booking

  Reserver et bord

  Theatercaféens
  Online bordreservasjon Neste
 • Forespørsel

  Send en forespørsel

 • Facebook

Velkommen til vår nye fantastiske Continental Event

Vi ønsker nye og gamle gjester velkommen til Oslos mest elegante og eksklusive eventfasiliteter. Det er med stor glede og stolhet at vi nå, etter 8 måneder med renovering, kan presentere flotte nye lokaler i hjertet av hovedstaden. Ta kontakt med Continental Event om du ønsker mer informasjon eller en visning. Tlf: 22 82 40 80 eller event@hotelcontinental.no.

For flere blider og mer informasjon:
Teatersalen
Salen
Hjørnet

 

Elegante møterom og stilfulle eventlokaler

Gjennom 100 års erfaring med skreddersydde arrangementer gir
Hotel Continental deg høy kvalitet, personlig service og effektivitet under hele oppholdet.

Alle viktige detaljer må være ivaretatt – enten det handler om en middag eller en konferanse. Hotel Continental har lang erfaring med store og betydningsfulle arrangementer, og kan tilby alt fra klassiske, vakre lokaler til mer funksjonelle møterom. Våre profesjonelle medarbeidere kan ta hånd om alt fra dekorasjoner og belysning til menyer, musikk og teknisk utstyr. Alt planlegges i nært samarbeid med gjest eller kunde, slik at det blir et gjennomført og vellykket arrangement. I 2011 ble konferansen totalrenovert og fremstår nå som elegant og topp moderne. Vi er nå ferdige med å fornye og forbedre vår eventavdeling og de nye og eksklusive møte- og eventlokalene stod ferdige i august 2014.

Konferanse i sentrale omgivelser

Ved å overlate det praktiske rundt konferansen til oss, kan gjestene konsentrere seg om det faglige. Profesjonalitet og diskresjon er viktige stikkord for Hotel Continental. Våre dyktige medarbeidere sørger for alle viktige detaljer stemmer og at gjennomføringen er strømlinjeformet. Rask og presis femstjerners service er den beste garanti for at konferansen blir en suksess.

Fleksible løsninger

Hotel Continentals konferanseavdeling er tilrettelagt for konsentrert arbeid. Vi har tolv ulike møterom fordelt på to etasjer, og 600 kvadratmeter med kombinasjonsmuligheter for 2 til 250 deltakere. Det er anledning for total diskresjon dersom det er ønskelig. I alle konferanserom tilbys trådløst nettverk, og vi tilbyr også streaming i noen utvalgte møterom.

Pust ut mellom arbeidsøktene

Mellom arbeidsøktene kan konferansegjestene nyte ekstra av Hotel Continentals umiskjennelige atmosfære. Alle møterommene er tilknyttet en lobby der det er anledning til å strekke på bena, nyte en kaffekopp og puste ut mellom diskusjonene. Måltidene kan inntas uforstyrret på møterommet, i eventavdelingen eller i en av våre restauranter.


Ta kontakt med oss, slik at vi kan tilrettelegge ditt neste møte eller selskap.
event@hotelcontinental.no eller på telefon 22 82 40 80.

Velkommen til oss!

 

Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26.Postboks 1510 Vika,N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no