Click here for mobile pages
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Elegante møterom og stilfulle eventlokaler

Gjennom 100 års erfaring med skreddersydde arrangementer gir
Hotel Continental deg høy kvalitet, personlig service og effektivitet under hele oppholdet.

Alle viktige detaljer må være ivaretatt – enten det handler om en middag eller en konferanse. Hotel Continental har lang erfaring med store og betydningsfulle arrangementer, og kan tilby alt fra klassiske, vakre lokaler til mer funksjonelle møterom. Våre profesjonelle medarbeidere kan ta hånd om alt fra dekorasjoner og belysning til menyer, musikk og teknisk utstyr. Alt planlegges i nært samarbeid med gjest eller kunde, slik at det blir et gjennomført og vellykket arrangement. I 2011 ble konferansen totalrenovert og fremstår nå som elegant og topp moderne. Nå er vi igang igjen med å fornye og forbedre vår eventavdeling. De nye og eksklusive møte- og eventlokalene er ferdige i august 2014.

Konferanse i sentrale omgivelser

Ved å overlate det praktiske rundt konferansen til oss, kan gjestene konsentrere seg om det faglige. Profesjonalitet og diskresjon er viktige stikkord for Hotel Continental. Våre dyktige medarbeidere sørger for alle viktige detaljer stemmer og at gjennomføringen er strømlinjeformet. Rask og presis femstjerners service er den beste garanti for at konferansen blir en suksess.

Fleksible løsninger

Hotel Continentals konferanseavdeling er tilrettelagt for konsentrert arbeid. Vi har tolv ulike møterom fordelt på to etasjer, og 600 kvadratmeter med kombinasjonsmuligheter for 2 til 300 deltakere. Det er anledning for total diskresjon dersom det er ønskelig. I alle konferanserom tilbys trådløst nettverk, og vi tilbyr også streaming i noen utvalgte møterom.

Pust ut mellom arbeidsøktene

Mellom arbeidsøktene kan konferansegjestene nyte ekstra av Hotel Continentals umiskjennelige atmosfære. Alle møterommene er tilknyttet en lobby der det er anledning til å strekke på bena, nyte en kaffekopp og puste ut mellom diskusjonene. Måltidene kan inntas uforstyrret på møterommet, i eventavdelingen eller i en av våre restauranter.


Ta kontakt med oss, slik at vi kan tilrettelegge ditt neste møte eller selskap.
event@hotelcontinental.no eller på telefon 22 82 40 80.

Velkommen til oss!

Every Detail

Vårt usvikelige krav til kvalitet,
profesjonelle medarbeidere og god
planlegging, hever ethvert arrangement
– en femstjerners opplevelse.

ONLINE BOOKING

Bestill rom

Velg ønsket dato:

Døgn

Personer

Account code:

Reserver bord

Theatercaféens
Online bordreservasjon

FORESPØRSEL

Send en forespørsel

Møter & Events
Theatercaféen
Restaurant Eik
Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26. Postboks 1510 Vika, N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no