Hotel Continental

 • Online Booking

  Reserver et bord

  Theatercaféens
  Online bordreservasjon Neste
 • Forespørsel

  Send en forespørsel

 • Facebook

Velkommen til nye Hjørnet

I Oslos nye storstue er det ikke blitt spart på noe, og Hjørnet har blitt selve hjertet i Continental Event. Lokalet tar opptil 18 personer og er innredet for å skape en helt spesiell steming enten det er et møte, lunsj eller middag. I tillegg til den flotte utsikten utover Slottsparken, internasjonal og høyt rangert kunst på veggene samt spesiallagde designemøbler - er opplevelsen av å sitte under vår nye kronjuvel, Ochre lampen, et høydepunkt.

I fantastiske Hjørnet skal sammenkomster huskes og snakkes om i lang tid. Vi ønsker å gi dere muligheten til å arrangere det perfekte møtet, forretningslunsjen, jubileet, mottakelsen eller andre sammenkomster som krever en spektakulær ramme. Det tekniske utstyret er skjult bak en flott skyvedør som gjør at rommet egner seg like godt til møteaktivitet som til lunsjer og middagsselskaper. I tillegg til Hjørnet, får man eksklusiv tilgang til en lounge og foyer - Kabinettet og Rundingen. 

Nye flotte bilder kommer snart!

Vi kaller det "The Continental Experience"

Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26.Postboks 1510 Vika,N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no