Hotel Continental

 • Online Booking

  Reserver et bord

  Theatercaféens
  Online bordreservasjon Neste
 • Forespørsel

  Send en forespørsel

 • Facebook

Velkommen til den nye Salen

Salen har fått et enda mer eksklusiv utrykk og er blitt enda lysere - et nydelig innredet lokale for inntill 26 personer. Det har blitt lagt vekt på delikate og behagelige løsninger som gjør Salen til det perfekte lokale til å ha møter, flotte middager samt tradisjonelle merkedager hvor det er ønske om en spesiell stemning i unike omgivelser. Forstuen er en tilhørende lounge med behagelige sittegrupper som egner seg til pauseservering, aperitif eller kaffe/avec.   

Med funklende lysekroner, elegant tapet, eksklusive møbler og moderne kunst i fin harmonin med antikviteter fra husets historie, er det lett å få en høytidelig følelse i Salen. Rommet har også skjult teknisk utstyr og egner seg derfor like godt til møteaktivitet som til middagsselskaper. Her skal det tas viktige beslutninger, etableres gode relasjoner, oppfylles drømmer og skape uforglemmelige minner. I tillegg garanterer vårt velrenommerte kjøkken en smaksopplevelse som man ikke får andre steder og som står i stil med omgivelsene.

Nye flotte bilder kommer snart!

Vi kaller det "The Continental Experience"

Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26.Postboks 1510 Vika,N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no