Hotel Continental

 • Online Booking

  Reserver et bord

  Theatercaféens
  Online bordreservasjon Neste
 • Forespørsel

  Send en forespørsel

 • Facebook

Velkommen til nye Teatersalen

Vårt største og mest fleksible lokale har fått et helt nytt og elegant uttrykk - og harmonerer nå utrolig fint med nyrenoverte Continental Event. Denne fantastiske salen er et velegnet sted til å samle et stort antall personer til møte eller konferanse. Teatersalen er også vår største og mest storslåtte eventsal og den perfekte ramme rundt begivenheter som festmiddager, prisutdelinger, jubileer og mottagelser. Teatersalen kan ta imot inntil 250 gjester til konferanse eller middag.

For den som er opptatt av kunst og historie, er Teatersalen en opplevelse i seg selv. Gamle ærverdige malerier og paneler i lyse gråtoner, glittrende lysekroner, speilblankt marmorgulv og nydelige takbuer skaper en helt egen stemning og en spesiell ramme rundt konferansen, møtet eller middagen. Alle tekniske hjelpemidler er tilgjengelige og Teatersalen er mye benyttet til større pressekonferanser og streamingkonferanser. De flotte omgivelsene gir arrangementet en god stemning, og de store vindusflatene gir godt dagslys og behagelig arbeidslys. Teatersalen kan deles i to; Teatersalen I og Teatersalen II. Dette gjør at lokalene også passer for mindre og mer intime arrangementer. 

Nye flotte bilder kommer snart!

Vi kaller det "The Continental Experience"

Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26.Postboks 1510 Vika,N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no