Click here for mobile pages

Teatersalen

Dersom du skal samle et stort antall personer til et møte eller en konferanse, er denne flotte salen et velegnet sted.  Teatersalen er også vår største og mest storslåtte eventsal og den perfekte ramme rundt begivenheter som festmiddager, prisutdelinger, jubileer og mottagelser. Teatersalen kan ta imot inntil 300 gjester til konferanse og 250 gjester til middag.

For den som er opptatt av kunst og historie, er Teatersalen en opplevelse i seg selv. Gamle ærverdige paneler og malerier, lysekroner, marmorgulv, takbuer og brystninger skaper en helt egen stemning og en spesiell ramme rundt konferansen, møtet eller middagen. Alle tekniske hjelpemidler er tilgjengelige og Teatersalen er mye benyttet til større pressekonferanser og streamingkonferanser. De flotte omgivelsene gir møtet en god stemning, og de store vindusflatene gir godt dagslys og behagelig arbeidslys. Teatersalen kan deles i to; Store Teatersalen og De Fire Årstider. Dette gjør at lokalene også passer for mindre og mer intime arrangementer. 

 

 

ONLINE BOOKING

Bestill rom

Velg ønsket dato:

Døgn

Personer

Account code:

Reserver bord

Theatercaféens
Online bordreservasjon

FORESPØRSEL

Send en forespørsel

Møter & Events
Theatercaféen
Restaurant Eik
Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26. Postboks 1510 Vika, N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no