Click here for mobile pages

Snakk med oss om blomster

Blomster og små dekordetaljer kan gjøre både rom og borddekning spesiell. Mange ønsker profesjonell hjelp og veiledning slik at pyntingen blir en del av arrangementets helhet.

Hotel Continental har dyktige og anerkjente samarbeidspartnere som har lang erfaring med dekorasjoner for spesielle anledninger. Vi strekker oss langt for at arrangementet skal bli så vellykket som mulig!

Musikk og underholdning

Har dere spesielle ønsker for musikk og underholdning til arrangementet, eller ønsker dere forslag til hva som kan egne seg? Vi kan hjelpe dere med begge deler.

Hotel Continental har lang erfaring med å planlegge store og små arrangementer, og har gode tips om hva som kan bli prikken over i’en. Snakk med oss - vi har dyktige leverandører og formidler gjerne musikk, underholdning, toastmaster eller konferansier.

Vær med på å løse et mysterium på Hotel Continental

Wall & Vivien Teaterproduksjon ønsker velkommen inn i en historie der du er en del av handlingen.

Opplev en spennende krimgåte der skuespillerne er midt iblant dere.
Som eneste hotell i Oslo tilbyr Hotel Continental nå våre gjester å få ta del i å løse et mysterium. Dette passer for grupper i alle størrelser og er tilgjengelig ved forespørsel.Gjestene samles til en aperitiff, uvitende om hva som skal skje og skuespillet kan begynne. Etter ca. et kvarter har de fleste gjestene innsett at dette er teater og formen er dermed etablert. En dramatisk handling begås, og gjestene veves inn i handlingen av skuespillerne interaktivt. Den første akten varer i ca. 40 minutter. Deretter setter man seg til bords – og med skuespillerne blant gjestene. Under middagen utspiller det seg korte scener og improvisasjoner som gir alle en mulighet til å lære karakterene bedre å kjenne. Det er god tid for mat og prat, og mot slutten av middagen tas gjestene med på løsningen som varer ca. 20 minutter.Totalt varer mysteriet i ca. 3 timer, inkludert middagen. Forestillingen foregår på svensk eller engelsk.Det kan velges mellom følgende 2 forestillinger. Begge historiene inneholder musikk, spenning, latter, og et mysterium selvfølgelig.

Doktoren:

Kvelden starter med at gjestene møter en nervøs konferansevertinne og en tydelig kjepphøy hotelldirektør. En hendelse finner sted. Hva kommer til å skje med hotellet nå? Hvem skal ta over?  Spillet er i gang.

Kortene på bordet:

Velkommen til Mélodies croisés med Arnaud og Estelle. Her blandes musikkunderholdning med en gåte. Et musikkryssord som gjestene skal forsøke å løse endres plutselig til helt andre saker som må løses.

Denne pakken er bare tigjengelig for grupper.

For mer informasjon og bestilling: event@hotelcontinental.no
Se også ekstern lenke for informasjon: www.wallvivien.se
 

ONLINE BOOKING

Bestill rom

Velg ønsket dato:

Døgn

Personer

Account code:

Reserver bord

Theatercaféens
Online bordreservasjon

FORESPØRSEL

Send en forespørsel

Møter & Events
Theatercaféen
Restaurant Eik
Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26. Postboks 1510 Vika, N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no