Hotel Continental

 • Online Booking

  Reserver et bord

  Theatercaféens
  Online bordreservasjon Neste
 • Forespørsel

  Send en forespørsel

 • Facebook

Karriere

Vår visjon er “Vær en av stjernene som får Continental til å skinne”. Dette betyr at vi ønsker medarbeidere som er profesjonelle og har et sterkt ønske om nettopp dette  - å være en stjerne! Du bør være entusiastisk og ha en indre motivasjon til å yte best mulig kundeservice,  uansett hvilken stilling du søker.

Hotell- og Restauranthuset Continental er en organisasjon preget av utvikling, medvirkning og høye krav. Vi har ordnede lønns- og arbeidsforhold, et godt arbeidsmiljø- og fokus på kompetansedeling. Arbeidsoppgavene er varierte og de daglige utfordringene er mange. Dersom du ønsker å være en del av vårt fellesskap for å skape gode kundeopplevelser, kan du søke på utlyst ledig stilling eller sende en åpen søknad!

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger for øyeblikket.
 

Dersom du ønsker å sende en generell søknad om jobb ved Hotell- og Restauranthuset Continental, kan du sende din henvendelse til følgende mailadresse: jobbsok@hotelcontinental.no

Din søknad vil bli distribuert til avdelingsledere på huset, og du vil bli kontaktet dersom noen har en ledig stilling å tilby.

Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26.Postboks 1510 Vika,N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no