Click here for mobile pages

Hvert rom er unikt

På Hotel Continental tar vi vare på de gode tradisjonene - og henter ny inspirasjon fra dagens trender. Klassiske elementer kombineres med spennende farger og moderne uttrykk. Hvert av våre 155 rom og suiter har sitt eget særpreg hvor interiør, tekstiler og kunst er valgt ut og satt sammen med omhu . Det gir våre gjester stadig nye opplevelser, samtidig som kvaliteten, helheten og atmosfæren er den samme som Hotel Continental alltid har vært forbundet med.

Rom & Suiter

Continentalsuiten

Continentalsuiten er hotellets største og flotteste suite. Innredningen er klassisk, og med beliggenhet i øverste etasje kan våre gjester nyte en fantastisk utsikt mot Oslofjorden.
Les mer...

Royalsuiten

Royalsuiten er stilfullt innredet med et romantisk preg, og blir den perfekte avslutningen på en vellykket bryllupsfest. Den er også ideell for et romantisk avbrekk i hverdagen.
Les mer...

Abelsuiten

Både Abelsuiten i seg selv og utsikten mot Aker Brygge, er en fryd for øyet. Denne stilfulle og gjennomførte suiten er førstevalget for mange av våre gjester.
Les mer...

Juniorsuiter

Alle våre juniorsuiter er eksklusivt innredet, og ingen er like verken når det gjelder interiør eller utforming. Juniorsuitene er i gjennomsnitt 40 kvadratmeter store og ideell for den som ønsker litt mer plass.
Les mer...

Deluxe rom

For den som ønsker et litt romsligere dobbeltrom med egen sofagruppe, anbefaler vi Deluxe. Disse dobbeltrommene måler i gjennomsnitt 32 kvadratmeter og har enten king size bed eller twin beds.
Les mer...

Superior rom

Hotel Continentals Superior rom er dobbeltrom som er i gjennomsnitt 25 kvadratmeter store. Rommene har enten king size bed eller twin beds.
Les mer...

Standard rom

Et standard rom på Hotel Continental måler i gjennomsnitt 20 kvadratmeter og har en Queen size bed.
Les mer...

Every Detail

Unike rom med utsøkt innredning,
delikate farger og høyeste komfort,
gjør et opphold hos oss til
en femstjerners opplevelse.

Room service

Noen dager er det deilig å slappe av på værelset og ha litt tid for seg selv. Kanskje med litt å bite i?

Dersom sulten skulle melde seg, kan vi servere et varmt eller kaldt måltid, og noe godt i glasset, på ditt værelse. Vi kan tilby 24-timers roomservice alle dager, dog med en begrenset meny etter kl. 23.00.
 

ONLINE BOOKING

Bestill rom

Velg ønsket dato:

Døgn

Personer

Account code:

Reserver bord

Theatercaféens
Online bordreservasjon

FORESPØRSEL

Send en forespørsel

Møter & Events
Theatercaféen
Restaurant Eik
Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26. Postboks 1510 Vika, N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no